Ingredients
-
100 gram smör/margarin
-
1,5 dl strösocker
-
1 tsk vaniljsocker
-
0,5 dl kakao
-
1 ägg
-
1 tsk pofiber
-
1,25 dl ljus glutenfri mjölmix
-
0,5 tsk bakpulver
-
1,5 dl hasselnötter
Directions
Alla som gillar kladdkaka och hasselnötter kommer att älska den här kakan!
Min mamma har alltid gjort dessa glutenfria chokladrutor till jul, så för mig är det en julkaka, men man kan ju egentligen göra den året runt. Det enda man ångrar är att man inte gjorde dubbel sats direkt.
Steps
1
Done
|
Vispa rumsvarmt smör/margarin, strösocker och vaniljsocker poröst. |
2
Done
|
Tillsätt ägg och kakao, vispa. |
3
Done
|
Blanda ljus mjölmix, pofiber och bakpulver. Tillsätt detta till chokladsmeten och rör samman. |
4
Done
|
Bred ut smeten på bakplåtspapper i långpanna, mätande 25 X 35 cm. |
5
Done
|
Hacka nötterna grovt och strö över smeten. |
6
Done
|
Grädda mitt i ugnen i 15 min. |
En kommentar Dölj Kommentarer
MMMMMMMMMMMMMMMMM