Veganska glutenfria chokladbollar

0 0
Veganska glutenfria chokladbollar

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

2 dl sötmandel
1 dl rena havregryn
8 st färska dadlar
en nypa salt
2 msk kakao
2 msk kokosolja
ca 2 msk hett kaffe
riven kokos

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Fullproppade med smak och med ljuvlig konsistens är det här en fika man med gott samvete både kan mumsa själv och bjuda barnen på.
Mina barn tycker de här chokladbollarna är supergoda!

Steg

1
Klar

Mixa mandel, havregryn, kakao och salt till ett mjöl.

2
Klar

Tillsätt dadlar, kokosolja och kaffe. Mixa till en slät, glansig och smidig deg.

3
Klar

Rulla i kokos och förvara i frysen.

anni

Jordgubbs- och flädertiramisu
föregående
Glutenfri jordgubbs- och flädertiramisu
Lyxig marängbakelse
nästa
Lyxiga marängbakelser med schweizisk maräng
Jordgubbs- och flädertiramisu
föregående
Glutenfri jordgubbs- och flädertiramisu
Lyxig marängbakelse
nästa
Lyxiga marängbakelser med schweizisk maräng

Skriv Kommentar