Smarrig glutenfri kladdkaka

0 0
Smarrig glutenfri kladdkaka

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

100 gram smält margarin
3 dl strösocker
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 dl ljus glutenfri mjölmix (jag använder finax blå lågprotein mjölmix)
en nypa salt
2 ägg

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Det här är mitt basrecept när jag bakar kladdkaka och helt ärligt är det perfekt som det är. Jag vet inte riktigt var det kommer ifrån från början, jag har iallafall fått det från mamma.
Recept från min mamma innebär alltid succé.

Steg

1
Klar

Sätt ugnen på 150 grader.

2
Klar

Smält margarinet i en stor kastrull. Dra av kastrullen från plattan.

3
Klar

Blanda ner alla torra ingredienser, rör runt. Blanda i äggen.

4
Klar

Smörj en form och bröa med mjölmixen.
Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min.

anni

Glutenfria frasiga våfflor
föregående
Glutenfria frasiga våfflor
nästa
Glutenfri blåbärspaj med smördeg
Glutenfria frasiga våfflor
föregående
Glutenfria frasiga våfflor
nästa
Glutenfri blåbärspaj med smördeg

2 Kommentarer Dölj/Visa Kommentarer

Lämna ett svar till Anonym Avbryt svar