Ingredients
-
100 gram smält margarin
-
3 dl strösocker
-
4 msk kakao
-
1 tsk vaniljsocker
-
2 dl ljus glutenfri mjölmix (jag använder finax blå lågprotein mjölmix)
-
en nypa salt
-
2 ägg
Directions
Det här är mitt basrecept när jag bakar kladdkaka och helt ärligt är det perfekt som det är. Jag vet inte riktigt var det kommer ifrån från början, jag har iallafall fått det från mamma.
Recept från min mamma innebär alltid succé.
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 150 grader. |
2
Done
|
Smält margarinet i en stor kastrull. Dra av kastrullen från plattan. |
3
Done
|
Blanda ner alla torra ingredienser, rör runt. Blanda i äggen. |
4
Done
|
Smörj en form och bröa med mjölmixen. |
4 Kommentarer Dölj Kommentarer
Hej o tack för receptet! När lägger man i äggen?
Hej Annki! I ”steg 3”, efter att du haft i de torra ingredienserna. Lycka till!
Altså detta kan va något bland det bästa receptet någonsin. Verkligen 10/10.
Tack! Vad roligt att höra! /Anni