Nutellafudge med mörk choklad

0 0
Nutellafudge med mörk choklad

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

3 dl strösocker
3 dl vispgrädde
3 dl ljus sirap
50 gram smör
100 gram mörk choklad
1,5 dl nutella
en nypa salt

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Fudge, nutella, mörk choklad. Behöver jag säga mer? Rykande åtgång utlovas.

Steg

1
Klar

Koka upp strösocker, grädde och sirap i en tjockbottnad kastrull. Låt sjuda i cirka 30 min, till smeten är 120-125 grader eller klarar "kulprovet".

2
Klar

Hacka under tiden chokladen.

3
Klar

Dra av kastrullen från värmen.
Klicka ner smöret, blanda sedan ner den hackade chokladen och nutella. Ha i en nypa salt och rör runt till en jämn, glansig smet.

4
Klar

Häll i en bakplåtspapperklädd avlång bakform.
Låt svalna och skär sedan fudgen i bitar.

anni

Glutenfria chokladrutor med valnötter
föregående
Glutenfria chokladrutor med valnötter
Jordnöts- och banansmoothie
nästa
Jordnöts- och banansmoothie
Glutenfria chokladrutor med valnötter
föregående
Glutenfria chokladrutor med valnötter
Jordnöts- och banansmoothie
nästa
Jordnöts- och banansmoothie

Skriv Kommentar