Mina bästa glutenfria chokladbollar

16 6
Mina bästa glutenfria chokladbollar

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

Adjust Servings:
100 gram smör eller margarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
4 dl havregryn
3-4 msk kallt kaffe
En liten nypa salt
till garnering pärlsocker eller kokos

Ingredients

Directions

Dela

Man måste inte alltid göra det så krångligt när man baka glutenfritt, det finns ju faktiskt en hel del som är naturligt glutenfritt!
Om man tål havre så finns det otroligt mycket att välja på. Se bara till att det är “ren havre”.
Chokladbollar gör jag ofta, perfekt att göra med barnen!

 

Steps

1
Done

Rör fettet (det blir mycket lättare om det är rumsvarmt), socker och vaniljsocker poröst.

2
Done

Blanda i kakao.

3
Done

Rör ner havregryn, en nypa salt och kaffe.
Rulla små eller stora bollar och rulla dem i pärlsocker eller kokos.

Förvara chokladbollarna i kylskåp. Ät och njut!

anni

Glutenfritt kumminbröd
previous
Glutenfritt kumminbröd
Glutenfria brownies
next
Glutenfria brownies
Glutenfritt kumminbröd
previous
Glutenfritt kumminbröd
Glutenfria brownies
next
Glutenfria brownies

8 Kommentarer Dölj Kommentarer

Hej är en tjej på tio år fick gluten för 1 vecka sedan och har diabetes och jag undrar vad du har i?? Mvh anonym tjej

Hej! Åh, kämpigt med både diabetes och glutenintolerans. Men det finns mycket gott som du kan äta! Vilka ingredienser jag har står i en lista till vänster. /Anni

Jag är 11 år och är glutenintolerat. Jag tycker att de här chokladbollarna var jättegoda. Mvh Linnea

Lämna ett svar till anni Avbryt svar