Mina bästa glutenfria chokladbollar

1 1
Mina bästa glutenfria chokladbollar

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
100 gram smör eller margarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
4 dl havregryn
3-4 msk kallt kaffe
En liten nypa salt
till garnering pärlsocker eller kokos

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Man måste inte alltid göra det så krångligt när man baka glutenfritt, det finns ju faktiskt en hel del som är naturligt glutenfritt!
Om man tål havre så finns det otroligt mycket att välja på. Se bara till att det är “ren havre”.
Chokladbollar gör jag ofta, perfekt att göra med barnen!

 

Steg

1
Klar

Rör fettet (det blir mycket lättare om det är rumsvarmt), socker och vaniljsocker poröst.

2
Klar

Blanda i kakao.

3
Klar

Rör ner havregryn, en nypa salt och kaffe.
Rulla små eller stora bollar och rulla dem i pärlsocker eller kokos.

Förvara chokladbollarna i kylskåp. Ät och njut!

anni

Glutenfritt kumminbröd
föregående
Glutenfritt kumminbröd
Glutenfria brownies
nästa
Glutenfria brownies
Glutenfritt kumminbröd
föregående
Glutenfritt kumminbröd
Glutenfria brownies
nästa
Glutenfria brownies

7 Kommentarer Dölj/Visa Kommentarer

Hej! Åh, kämpigt med både diabetes och glutenintolerans. Men det finns mycket gott som du kan äta! Vilka ingredienser jag har står i en lista till vänster. /Anni

Skriv Kommentar