Glutenfria, veganska pepparkaksbollar

0 0
Glutenfria, veganska pepparkaksbollar

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

2 dl cashewnötter
2 dl rena havregryn
2 msk kakao
0,5 tsk kanel
0,5 tsk kardemumma
3 msk kallt kaffe
3 msk sirap
3 msk glutenfri havredryck
1 dl florsocker

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Glutenfria rawbollar med pepparkakssmak som rullas i florsocker för att bli söta små snöbollar. Perfekta till julfikat! Havredrycken kan bytas ut till mjölk om man föredrar det.

Steg

1
Klar

Mixa nötter, havre, kakao och kryddor till ett mjöl.

2
Klar

Tillsätt övriga ingredienser, förutom florsocker, och mixa ihop till en fuktig massa.

3
Klar

Rulla bollar som du sedan rullar i lite florsocker för att få "snöbollar".
Ät och njut.

anni

Vegansk chokladfudge
föregående
Vegansk chokladfudge
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass
nästa
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass
Vegansk chokladfudge
föregående
Vegansk chokladfudge
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass
nästa
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass

Skriv Kommentar