Glutenfria, veganska pepparkaksbollar

0 0
Glutenfria, veganska pepparkaksbollar

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

2 dl cashewnötter
2 dl rena havregryn
2 msk kakao
0,5 tsk kanel
0,5 tsk kardemumma
3 msk kallt kaffe
3 msk sirap
3 msk glutenfri havredryck
1 dl florsocker

Ingredients

Directions

Dela

Glutenfria rawbollar med pepparkakssmak som rullas i florsocker för att bli söta små snöbollar. Perfekta till julfikat! Havredrycken kan bytas ut till mjölk om man föredrar det.

Steps

1
Done

Mixa nötter, havre, kakao och kryddor till ett mjöl.

2
Done

Tillsätt övriga ingredienser, förutom florsocker, och mixa ihop till en fuktig massa.

3
Done

Rulla bollar som du sedan rullar i lite florsocker för att få "snöbollar".
Ät och njut.

anni

Vegansk chokladfudge
previous
Vegansk chokladfudge
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass
next
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass
Vegansk chokladfudge
previous
Vegansk chokladfudge
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass
next
Glutenfri pepparkakssandwish med polkaglass

Skriv Kommentar