Glutenfria spök-cakepops

0 0
Glutenfria spök-cakepops

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

1 mjuk kaka
150 gram Philadelphiaost
Vit sugarpaste
200 gram vit choklad
Ett par bitar mörk choklad

Ingredients

Directions

Dela

Halloween närmar sig, och kanske brukar du baka något extra rysligt? Det här glutenfria cake popsen är supergulliga och lätta att baka tillsammans med barn. Det är lite pyssel med att man behöver ha en mjuk kaka som bas, men varför inte göra dubbel sats av något smarrigt och göra hälften till dessa söta bollar? Eller köp en färdig glutenfri tårtbotten.
I det här receptet har jag använt hälften av mitt recept på morotskaka. 

De små spökena är minst lika goda som de är söta.

Steps

1
Done

Baka min morotskaka, dela på hälften och smula hälften ner i en stor bunke.
Alternativt bara en mjuk kaka som du gillar, storlek som en vanlig sockerkaka.

2
Done

Blanda kaksmulorna med philadelphiaosten, tills det går ihop till en ganska slät massa.

3
Done

Rulla bollar, ett par centimeter stora. Ställ in i kylen en stund.

4
Done

Kavla under tiden ut sugarpaste och ta ut runda ringar med ett stort glas, eller något annat du har du funkar bra som form.

5
Done

Smält den vita chokladen, över vattenbad eller försiktigt i mikro.

6
Done

Sätt bollarna på pinnar, doppa i smält vit choklad som "lim", och lägg sedan på en cirkel av sugarpaste.
Forma som ett litet spöke.
Doppa en tandpetare i smält mörk choklad och rita dit ögon, och mun om du vill.

7
Done

Låt stå i kylen till du vill äta dem. Mums!

codan

Glutenfri västerbottenpaj
previous
Glutenfri västerbottenpaj
Glutenfria bananpannkakor
next
Glutenfria bananpannkakor
Glutenfri västerbottenpaj
previous
Glutenfri västerbottenpaj
Glutenfria bananpannkakor
next
Glutenfria bananpannkakor

Skriv Kommentar