Glutenfria påskbakelser

0 0
Glutenfria påskbakelser

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

Adjust Servings:
0,5 paket färdig glutenfri smördeg
2,5 dl vispgrädde
2 dl lemoncurd
100 gram mörk choklad
Chokladägg/dekoration

Ingredients

Directions

Dela

Glutenfria påskbakelser med lemoncurd, lättvispad grädde, frasig smördeg och choklad. Mums!

Steps

1
Done

Kavla ut smördegen till en cirka 2 mm tjock platta.

2
Done

Grädda mitt i ugnen i 10-15 min. Låt svalna.

3
Done

Skär ut rektanglar som mäter cirka 2,5 x 10 cm. Du behöver 8 stycken.

4
Done

Vispa grädden.

5
Done

Smält chokladen.

6
Done

Montera bakelserna genom att lägga en smördegsrektangel som botten.
Spritsa därefter ett lager med lemoncurd och sedan ett lager grädde.
Lägg på en platta smördeg, bred på ett lager av den smälta chokladen och dekorera med chokladägg.
Förvara svalt.

anni

Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
previous
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
Glutenfria plättar
next
Glutenfria plättar
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
previous
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
Glutenfria plättar
next
Glutenfria plättar

Skriv Kommentar