Glutenfria påskbakelser

0 0
Glutenfria påskbakelser

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
0,5 paket färdig glutenfri smördeg
2,5 dl vispgrädde
2 dl lemoncurd
100 gram mörk choklad
Chokladägg/dekoration

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Glutenfria påskbakelser med lemoncurd, lättvispad grädde, frasig smördeg och choklad. Mums!

Steg

1
Klar

Kavla ut smördegen till en cirka 2 mm tjock platta.

2
Klar

Grädda mitt i ugnen i 10-15 min. Låt svalna.

3
Klar

Skär ut rektanglar som mäter cirka 2,5 x 10 cm. Du behöver 8 stycken.

4
Klar

Vispa grädden.

5
Klar

Smält chokladen.

6
Klar

Montera bakelserna genom att lägga en smördegsrektangel som botten.
Spritsa därefter ett lager med lemoncurd och sedan ett lager grädde.
Lägg på en platta smördeg, bred på ett lager av den smälta chokladen och dekorera med chokladägg.
Förvara svalt.

anni

Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
föregående
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
Glutenfria plättar
nästa
Glutenfria plättar
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
föregående
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows
Glutenfria plättar
nästa
Glutenfria plättar

Skriv Kommentar