Ingredients
-
2 ägg
-
2 dl grov glutenfri mjölmix
-
4 dl mjölk
-
2 msk smält smör/margarin
-
en nypa salt
Directions
Pannkakor är en riktig klassiker och superenkelt att göra glutenfritt. Här kommer mitt grundrecept.
Jag brukar inte söta mina pannkakor men vill man det kan man antingen ha i en halv tsk vaniljsocker eller riva ner en liten morot och tillsätta en extra skvätt mjölk.
Steps
1
Done
|
Lägg smöret i stekpannan och låt det smälta. |
2
Done
|
Häll i mjölet och en nypa salt i en bunke, tillsätt ca en dl mjölk och blanda till en slät smet. |
3
Done
|
Tillsätt resten av mjölken, äggen och det smälta smöret. |
3 Kommentarer Dölj Kommentarer
Älskar ditt recept ! Smakar bra och det misslyckas aldrig i stekpannan.brukar söka upp recept varje gång men i slutändab väljer jag ditt. Många recept gör att mjölet bara delar sig
Vad roligt att höra! Tack!
För att få dem att hålla ihop ännu bättre kan lite fiberhusk tillsättas, ca 1/2 msk.