Glutenfria matiga våfflor

0 0
Glutenfria matiga våfflor

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

Adjust Servings:
150 gram smält smör/margarin
3 dl vatten
3 dl mjölk
3 dl grov glutenfri mjölmix
1 dl ren havre
1 nypa salt

Ingredients

Directions

Dela

Våfflor med grädde och sylt i all ära. Men ibland vill man ha en lite matigare variant för att verkligen få trycka i sig våfflor tills magen står i fyra hörn.
Om du är sugen på mer traditionella våfflor finns ett recept här!
Har ni några förslag på matiga tillbehör? Skriv gärna i kommentarsfältet!

 

Steps

1
Done

Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

2
Done

Tillsätt vätskan (mjölk, vatten och smör/margarin) lite i taget och vispa till en klumpfri smet.

3
Done

Grädda (pensla första laggen med lite smör, sedan efter behov) och servera nygräddade med turkisk yoghurt, hackad rödlök, avokado och rom.

anni

Glutenfria daimmuffins
previous
Glutenfria daimmuffins
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke
next
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke
Glutenfria daimmuffins
previous
Glutenfria daimmuffins
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke
next
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke

Skriv Kommentar