Glutenfria matiga våfflor

0 0
Glutenfria matiga våfflor

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
150 gram smält smör/margarin
3 dl vatten
3 dl mjölk
3 dl grov glutenfri mjölmix
1 dl ren havre
1 nypa salt

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Våfflor med grädde och sylt i all ära. Men ibland vill man ha en lite matigare variant för att verkligen få trycka i sig våfflor tills magen står i fyra hörn.
Om du är sugen på mer traditionella våfflor finns ett recept här!
Har ni några förslag på matiga tillbehör? Skriv gärna i kommentarsfältet!

 

Steg

1
Klar

Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

2
Klar

Tillsätt vätskan (mjölk, vatten och smör/margarin) lite i taget och vispa till en klumpfri smet.

3
Klar

Grädda (pensla första laggen med lite smör, sedan efter behov) och servera nygräddade med turkisk yoghurt, hackad rödlök, avokado och rom.

anni

Glutenfria daimmuffins
föregående
Glutenfria daimmuffins
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke
nästa
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke
Glutenfria daimmuffins
föregående
Glutenfria daimmuffins
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke
nästa
Glutenfri kardemummakaka med kolatäcke

Skriv Kommentar