Glutenfria mandel- och kanelkakor

0 0
Glutenfria mandel- och kanelkakor

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

Adjust Servings:
1 dl mandlar
5 dl ljus glutenfri mjölmix
1,5 dl socker
200 gram margarin
2 msk grädde
1 tsk kanel
0,5 tsk bikarbonat

Ingredients

Directions

Dela

Snabba småkakor med smak av mandel och kanel. Perfekt när sötsuget faller på.
Mixa allt och grädda på tio minuter, hur lätt som helst!

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 200 grader.

2
Done

Mixa snabbt nötterna.

3
Done

Lägg i alla andra ingredienser i mixern/hushållsassistenten och kör tills det börjar gå ihop sig, tillsätt nötterna och mixa precis tills degen har gått ihop.

4
Done

Arbeta snabbt ihop degen med mjölade fingrar.
Rulla valnötsstora bollar och platta till med en gaffel.

5
Done

Grädda mitt i ugnen i ca tio minuter. Njut med ett stort glas mjölk!

anni

Glutenfri lax- och spenatlasagne
previous
Glutenfri lax- och spenatlasagne
Glutenfria frasiga våfflor
next
Glutenfria frasiga våfflor
Glutenfri lax- och spenatlasagne
previous
Glutenfri lax- och spenatlasagne
Glutenfria frasiga våfflor
next
Glutenfria frasiga våfflor

En kommentar Dölj Kommentarer

Lämna ett svar till Maria Avbryt svar