Ingredients
-
1 dl mandlar
-
5 dl ljus glutenfri mjölmix
-
1,5 dl socker
-
200 gram margarin
-
2 msk grädde
-
1 tsk kanel
-
0,5 tsk bikarbonat
Directions
Snabba småkakor med smak av mandel och kanel. Perfekt när sötsuget faller på.
Mixa allt och grädda på tio minuter, hur lätt som helst!
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 200 grader. |
2
Done
|
Mixa snabbt nötterna. |
3
Done
|
Lägg i alla andra ingredienser i mixern/hushållsassistenten och kör tills det börjar gå ihop sig, tillsätt nötterna och mixa precis tills degen har gått ihop. |
4
Done
|
Arbeta snabbt ihop degen med mjölade fingrar. |
5
Done
|
Grädda mitt i ugnen i ca tio minuter. Njut med ett stort glas mjölk! |
En kommentar Dölj Kommentarer
Mumsiga!! Och vilken jättebra kakdeg, jättelätt att jobba med!
//Maria