Glutenfria mandel- och kanelkakor

0 0
Glutenfria mandel- och kanelkakor

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
1 dl mandlar
5 dl ljus glutenfri mjölmix
1,5 dl socker
200 gram margarin
2 msk grädde
1 tsk kanel
0,5 tsk bikarbonat

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Snabba småkakor med smak av mandel och kanel. Perfekt när sötsuget faller på.
Mixa allt och grädda på tio minuter, hur lätt som helst!

Steg

1
Klar

Sätt ugnen på 200 grader.

2
Klar

Mixa snabbt nötterna.

3
Klar

Lägg i alla andra ingredienser i mixern/hushållsassistenten och kör tills det börjar gå ihop sig, tillsätt nötterna och mixa precis tills degen har gått ihop.

4
Klar

Arbeta snabbt ihop degen med mjölade fingrar.
Rulla valnötsstora bollar och platta till med en gaffel.

5
Klar

Grädda mitt i ugnen i ca tio minuter. Njut med ett stort glas mjölk!

anni

Glutenfri lax- och spenatlasagne
föregående
Glutenfri lax- och spenatlasagne
Glutenfria frasiga våfflor
nästa
Glutenfria frasiga våfflor
Glutenfri lax- och spenatlasagne
föregående
Glutenfri lax- och spenatlasagne
Glutenfria frasiga våfflor
nästa
Glutenfria frasiga våfflor

En Kommentar Dölj/Visa Kommentarer

Skriv Kommentar