Ingredients
-
100 gram margarin/smör
-
1,5 dl socker
-
1 tsk vaniljsocker
-
2 ägg
-
2,25 dl mjölk
-
4 dl ljus glutenfri mjölmix
-
2 tsk bakpulver
-
En nypa salt
-
50 gram mjukt smör
-
5 dl florsocker
-
1 msk limesaft
-
2 msk lakritspulver
-
100 gram cream cheese
Directions
Luftiga glutenfria vaniljmuffins med en riktigt smarrig lakritsfrosting som smälter i munnen.
Det är alltid roligt när man får spritsa lite också!
Steps
1
Done
|
Smält smöret, häll i mjölken och låt blandningen svalna. |
2
Done
|
Vispa socker, vaniljsocker och ägg riktigt poröst. (Se till att äggen är rumstempererade om du vill få extra bra resultat.) |
3
Done
|
Blanda mjöl, bakpulver och en nypa salt i en separat skål, rör ner i smeten. Det gör inget om smeten blir lite klumpig! |
4
Done
|
Häll upp smeten i 14 muffinsformar (ställ gärna formarna i en muffinsplåt så blir de höga och fina). |
5
Done
|
Frosting: |