Glutenfria kärleksmums i långpanna

1 2
Glutenfria kärleksmums i långpanna

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

5 st ägg
4,5 dl socker
4,5 dl ljus glutenfri mjölmix
3 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
2 dl vatten
200 gram smör/margarin
200 gram florsocker
2 msk smält smör
5 msk kallt starkt kaffe
1 msk kakao
1 msk vaniljsocker
kokosflingor

Ingredients

Directions

Dela

Kärleksmums, snoddas, chokladrutor, kärt barn har många namn!
Oavsett namn så är det här en favorit som alltid går hem, så gott med kaffeglasyren och kokos på toppen. 

Steps

1
Done

Chokladkakan

Vispa ägg och socker pösigt.

2
Done

Blanda mjölmixen, bakpulver och kakao och rör ner i smeten.

3
Done

Smält smör och vatten i en kastrull, häll i och blanda i smeten.

4
Done

Häll i en långpanna med bakplåtspapper i botten och som är smord längs kanterna med smör.

5
Done

Grädda i 200 grader tills kakan känns torr. Låt svalna.

6
Done

Glasyr

Vispa ihop florsocker, 2 msk smält smör, kaffe, kakaos och vanilj. Bred över chokladkakan och strö över kokos.

anni

Glutenfria citron- och vallmomuffins
previous
Glutenfria citron- och vallmomuffins
next
Röd vinbärsmarmelad
Glutenfria citron- och vallmomuffins
previous
Glutenfria citron- och vallmomuffins
next
Röd vinbärsmarmelad

6 Kommentarer Dölj Kommentarer

Vad tråkigt att du inte blev nöjd. Men smeten är ganska rinnande innan den gräddas och brukar bli toppen, hur blev kakan till slut? /Anni

Lämna ett svar till anni Avbryt svar