Ingredients
-
100 gram smör/margarin
-
1 dl socker
-
2 msk honung
-
1 msk vaniljsocker
-
0,5 tsk bikarbonat
-
2,5 dl ljus glutenfri mjölmix
-
0,5 dl ljusa sesamfrön
-
sesamfrön till garnering
Directions
Söta, knäckiga, lite sega och perfekta till fikat. Släng ihop glutenfria honungs- och sesamflarn på tio minuter och grädda lika länge. Knapra på till en stor kopp te eller krossa och strö över vaniljglass. Mmmm!
Steps
1
Done
|
Nyp ihop alla ingredienserna, eller mixa samman i en hushållsassistens. |
2
Done
|
Forma små bollar och tryck till dem med en lite fuktad hand. |
2 Kommentarer Dölj Kommentarer
Åhå! Både låter och ser superbt ut! 😀
Älskar honung..
Gott, gott.Utseendet luras, mycket godare än de ser ut