Glutenfria honungs- och sesamflarn

0 0
Glutenfria honungs- och sesamflarn

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

100 gram smör/margarin
1 dl socker
2 msk honung
1 msk vaniljsocker
0,5 tsk bikarbonat
2,5 dl ljus glutenfri mjölmix
0,5 dl ljusa sesamfrön
sesamfrön till garnering

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Söta, knäckiga, lite sega och perfekta till fikat. Släng ihop glutenfria honungs- och sesamflarn på tio minuter och grädda lika länge. Knapra på till en stor kopp te eller krossa och strö över vaniljglass. Mmmm!

Steg

1
Klar

Nyp ihop alla ingredienserna, eller mixa samman i en hushållsassistens.

2
Klar

Forma små bollar och tryck till dem med en lite fuktad hand.
Strö sesamfrön över. Grädda i 175 grader i 10-15 min.

anni

Glutenfri vanilj- och blåbärslängd
föregående
Glutenfri vanilj- och blåbärslängd
nästa
Annis rödbetssoppa
Glutenfri vanilj- och blåbärslängd
föregående
Glutenfri vanilj- och blåbärslängd
nästa
Annis rödbetssoppa

2 Kommentarer Dölj/Visa Kommentarer

Skriv Kommentar