Ingredients
-
75 gram smör/margarin
-
1,5 dl glutenfria havregryn
-
1 dl ljus glutenfri mjölmix (finax)
-
1 dl strösocker
-
2 msk grädde
-
2 msk ljus sirap
-
0,5 tsk bakpulver
-
0,5 dl nutella
Directions
Knäckiga glutenfria havreflarn som får en djupare smak av det brynta smöret, och så ljuvlig nutella däremellan. Ät som de är med en kopp starkt kaffe, eller servera som det ultimata tillbehöret till glass.
Steps
1
Done
|
Bryn smöret/margarinet gyllenbrunt i gryta. Dra av från värmen. |
2
Done
|
Rör ner alla övriga ingredienser förutom nutellan, rör till en smidig smet. |
3
Done
|
Klicka ut på bakplåtspapper med tesked. Smeten räcker till cirka 20 kakor. |
4
Done
|
Grädda i mitten av ugnen tills de är gyllene i färgen. |
5
Done
|
Värm nutellan försiktigt i gryta eller micro tills den är lite mer flytande i konsistensen. |