• Hem
  • Choklad
  • Glutenfria havreflarn med brynt smör och nutella

Glutenfria havreflarn med brynt smör och nutella

0 0
Glutenfria havreflarn med brynt smör och nutella

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

Adjust Servings:
75 gram smör/margarin
1,5 dl glutenfria havregryn
1 dl ljus glutenfri mjölmix (finax)
1 dl strösocker
2 msk grädde
2 msk ljus sirap
0,5 tsk bakpulver
0,5 dl nutella

Ingredients

Directions

Dela

Knäckiga glutenfria havreflarn som får en djupare smak av det brynta smöret, och så ljuvlig nutella däremellan. Ät som de är med en kopp starkt kaffe, eller servera som det ultimata tillbehöret till glass.

Steps

1
Done

Bryn smöret/margarinet gyllenbrunt i gryta. Dra av från värmen.

2
Done

Rör ner alla övriga ingredienser förutom nutellan, rör till en smidig smet.

3
Done

Klicka ut på bakplåtspapper med tesked. Smeten räcker till cirka 20 kakor.

4
Done

Grädda i mitten av ugnen tills de är gyllene i färgen.
Låt svalna helt.

5
Done

Värm nutellan försiktigt i gryta eller micro tills den är lite mer flytande i konsistensen.
Pensla nutellan på undersidan av ett flan. Sätt sedan ihop den penslade sidan med undersidan av ett annat flan.
Förvara flanen svalt.

anni

glutenfria kladdiga chokladmuffins
previous
Glutenfria kladdiga chokladmuffins
Glutenfria vaniljcupcakes med chokladfrosting
next
Glutenfria vaniljcupcakes med chokladfrosting
glutenfria kladdiga chokladmuffins
previous
Glutenfria kladdiga chokladmuffins
Glutenfria vaniljcupcakes med chokladfrosting
next
Glutenfria vaniljcupcakes med chokladfrosting

Skriv Kommentar