Glutenfria daimmuffins

0 0
Glutenfria daimmuffins

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

50 gram margarin
2 ägg
1,5 dl socker
2 dl ljus glutenfri mjölmix
0,5 dl kakao
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 dl hett vatten
112 gram daim (två "dubbeldaim")
50 gram dubbelnougat

Ingredients

Directions

Dela

Luftiga glutenfria chokladmuffins med knaprig dajm både inuti och ovanpå.
Det kan inte misslyckas, så gott!

Steps

1
Done

Smält margarinet och låt det svalna under tiden som du vispar ägg och socker poröst.

2
Done

Tillsätt övriga torra ingredienser (sikta gärna för ännu fluffigare muffins) och blanda i försiktigt.

3
Done

Häll i margarin och vatten och blanda till en lös smet.

4
Done

Fördela smeten i 12 muffinsformar, krossa hälften av daimen i mindre delar och fördela i formarna. Grädda i mitten av en 175 grader varm ugn i cirka 15 minuter.
Låt svalna.

5
Done

Bryt resten av daimen i mindre delar, smält nougaten och daimen över vattenbad eller i mikron. Fördela blandningen på toppen av muffinsen.

anni

Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
previous
Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
Glutenfria matiga våfflor
next
Glutenfria matiga våfflor
Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
previous
Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
Glutenfria matiga våfflor
next
Glutenfria matiga våfflor

Skriv Kommentar