Glutenfria daimmuffins

0 0
Glutenfria daimmuffins

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

50 gram margarin
2 ägg
1,5 dl socker
2 dl ljus glutenfri mjölmix
0,5 dl kakao
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 dl hett vatten
112 gram daim (två "dubbeldaim")
50 gram dubbelnougat

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Luftiga glutenfria chokladmuffins med knaprig dajm både inuti och ovanpå.
Det kan inte misslyckas, så gott!

Steg

1
Klar

Smält margarinet och låt det svalna under tiden som du vispar ägg och socker poröst.

2
Klar

Tillsätt övriga torra ingredienser (sikta gärna för ännu fluffigare muffins) och blanda i försiktigt.

3
Klar

Häll i margarin och vatten och blanda till en lös smet.

4
Klar

Fördela smeten i 12 muffinsformar, krossa hälften av daimen i mindre delar och fördela i formarna. Grädda i mitten av en 175 grader varm ugn i cirka 15 minuter.
Låt svalna.

5
Klar

Bryt resten av daimen i mindre delar, smält nougaten och daimen över vattenbad eller i mikron. Fördela blandningen på toppen av muffinsen.

anni

Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
föregående
Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
Glutenfria matiga våfflor
nästa
Glutenfria matiga våfflor
Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
föregående
Glutenfri pizza med spenat och mozzarella
Glutenfria matiga våfflor
nästa
Glutenfria matiga våfflor

Skriv Kommentar