Ingredients
-
75 gram smör/margarin
-
2 dl farinsocker
-
1 ägg
-
1 tsk bakpulver
-
3 dl ljus glutenfri mjölmix
-
2 tsk pofiber
-
En nypa salt
-
100 gram choklad (gärna både mörk och vit)
Directions
Sega, chokladiga och underbart goda. Sååå många gånger jag har försökt få till det ett recept på glutenfria chocolate chip cookies, och till slut blev det bra! Ät och njut!
Steps
1
Done
|
Låt smöret/margarinet bli rumsvarmt, eller mikra det några sekunder. |
2
Done
|
Tillsätt de bakpulver, mjölmix, pofiber och salt. Blanda till en deg. |
3
Done
|
Hacka chokladen, blanda i. |
4
Done
|
Låt degen stå i kylen i en halvtimme. |
5
Done
|
Rulla bollar och platta till lätt. Lägg ganska glest på bakplåtspapper. |
4 Kommentarer Dölj Kommentarer
Så goda!! Och lätta att baka 😍
Vad kul! Gott och lätt är alltid en bra kombination. 🙂 /Anni
Så glad att ha hittat det här receptet! Har försökt baka glutenfritt många gånger och aldrig lyckats särskilt bra. Och det är sällan man kommer undan en annorlunda konsistens och känsla av fint mjöl i munnen när man äter av det osv. En glädje att baka och äta dessa ❤️
Tack snälla, vad roligt att de blev lyckade! /Anni