Glutenfri zucchinikaka

0 0
Glutenfri zucchinikaka

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

2 ägg
2 dl strösocker
2 dl ljus glutenfri mjölmix
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
0,5 tsk mald kardemumma
2,5 dl grovt riven zucchini
0,75 dl rapsolja

Ingredients

Directions

Dela

Zucchini ger ingen smak men en fantastiskt saftig kaka. Påminner väldigt mycket om allas vår älskade morotskaka, och frostingen till den passar perfekt att använda även här.
Jag tycker att kakan är riktigt god bara som den är också!

Steps

1
Done

Vispa ägg och socker pösigt.

2
Done

Blanda mjölmix, bakpulver, vaniljsocker och kryddorna i en separat bunke.

3
Done

Riv zucchinin.

4
Done

Vänd ner mjölmixblandningen i äggmixen.

5
Done

Häll i oljan och den rivna zucchinin, blanda.

6
Done

Smörj en sockerkaksform. Häll smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i 40-45 min.

anni

previous
Röd vinbärsmarmelad
next
Kalljästa glutenfria frukostfrallor
previous
Röd vinbärsmarmelad
next
Kalljästa glutenfria frukostfrallor

3 Kommentarer Dölj Kommentarer

Skriv Kommentar