Ingredients
-
100 gram valnötter
-
2 dl riven parmesan
-
0,5 vitlöksklyfta
-
1 citron, rivet skal
-
0,75 dl olivolja
-
0,75 dl vatten
-
salt, svartpeppar
-
1 zucchini
-
glutenfri pasta
Directions
Egen pesto går supersnabbt att göra, känns lyxigt och är så fantastiskt gott!
Välj din glutenfria favoritpasta och smarra loss ikväll.
Steps
1
Done
|
Sätt på pasta, den ska kokas al dente. |
2
Done
|
Skiva zucchinin och stek den i rikligt med olivolja i en vid gryta/stekpanna. Börja med peston under tiden. |
3
Done
|
Mixa valnötter, parmesan, vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar. |
4
Done
|
Tillsätt olivoljan och därefter vatten lite i taget tills konsistensen är härligt krämig. |
5
Done
|
Häll den färdiga pastan i grytan med zucchini, tillsätt peston och rör samman allt. |
6
Done
|
Servera gärna med mer riven parmesan, mums! |