• Home
  • Mat
  • Glutenfri valnötspesto med zucchini

Glutenfri valnötspesto med zucchini

0 0
Glutenfri valnötspesto med zucchini

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
100 gram valnötter
2 dl riven parmesan
0,5 vitlöksklyfta
1 citron, rivet skal
0,75 dl olivolja
0,75 dl vatten
salt, svartpeppar
1 zucchini
glutenfri pasta

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Egen pesto går supersnabbt att göra, känns lyxigt och är så fantastiskt gott!
Välj din glutenfria favoritpasta och smarra loss ikväll.

Steg

1
Klar

Sätt på pasta, den ska kokas al dente.

2
Klar

Skiva zucchinin och stek den i rikligt med olivolja i en vid gryta/stekpanna. Börja med peston under tiden.

3
Klar

Mixa valnötter, parmesan, vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar.

4
Klar

Tillsätt olivoljan och därefter vatten lite i taget tills konsistensen är härligt krämig.

5
Klar

Häll den färdiga pastan i grytan med zucchini, tillsätt peston och rör samman allt.

6
Klar

Servera gärna med mer riven parmesan, mums!

anni

Glutenfria semlor
föregående
Glutenfria semlor
Choklad- och valnötsglass
nästa
Hemmagjord choklad- och valnötsglass
Glutenfria semlor
föregående
Glutenfria semlor
Choklad- och valnötsglass
nästa
Hemmagjord choklad- och valnötsglass

Skriv Kommentar