• Home
  • Mat
  • Glutenfri valnötspesto med zucchini

Glutenfri valnötspesto med zucchini

0 0
Glutenfri valnötspesto med zucchini

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
100 gram valnötter
2 dl riven parmesan
0,5 vitlöksklyfta
1 citron, rivet skal
0,75 dl olivolja
0,75 dl vatten
salt, svartpeppar
1 zucchini
glutenfri pasta

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Egen pesto går supersnabbt att göra, känns lyxigt och är så fantastiskt gott!  Välj din glutenfria favoritpasta och smarra loss ikväll.

Steg

1
Klar

Sätt på pasta, det ska kokas al dente.

2
Klar

Skiva zucchinin och stek den i rikligt med olivolja i en vid gryta/stekpanna. Börja med peston under tiden.

3
Klar

Mixa valnötter, parmesan, vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar.

4
Klar

Tillsätt olivoljan och därefter vatten lite i taget tills konsistensen är härligt krämig.

5
Klar

Häll den färdiga pastan i grytan med zucchini, tillsätt peston och rör samman allt.

6
Klar

Servera gärna med mer riven parmesan, mums!

anni

Glutenfria semlor
föregående
Glutenfria semlor
glutenfria havreflarn med brynt smör och nutella
nästa
Glutenfria havreflarn med brynt smör och nutella
Glutenfria semlor
föregående
Glutenfria semlor
glutenfria havreflarn med brynt smör och nutella
nästa
Glutenfria havreflarn med brynt smör och nutella

Skriv Kommentar