Ingredients
-
3 dl grädde
-
5 msk socker
-
4 äggulor
-
500 gram mascarponeost
-
3 msk espresso/starkt kaffe
-
1,5 msk marsalavin
-
1 pkt glutenfria havredigestive (150 gram)
-
2 msk kakao
Directions
Tiramisu är en klassiker av en anledning, det är vansinnigt gott! Alla gör den lite olika.
Jag gör min med glutenfria digestivekex och helst bara några timmar i förväg så att det fortfarande finns lite krispighet kvar i kexen.
Steps
1
Done
|
Blanda kaffe och marsalavin, låt svalna vid sidan om så länge. |
2
Done
|
Vispa grädden med 1 msk socker. |
3
Done
|
Vispa sedan äggulorna med 4 msk socker i en annan bunke. |
4
Done
|
Smula hälften av kexen i botten på en form mätande cirka 20*30 cm. |
5
Done
|
Låt stå i kylen minst en timme, pudra över rejält med kakao vid servering. Mums! |
2 Kommentarer Dölj Kommentarer
Den blev ju superlös… Stämmer proportionerna?
Vad synd att du tycker att det blev för lös. Kanske kan du vispa grädden lite fastare om du provar igen? /anni