Glutenfri smulpaj med rabarber och persika

0 0
Glutenfri smulpaj med rabarber och persika

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

300 gram rabarber
200 gram persika
0,5 dl ljus glutenfri mjölmix
0,75 dl strösocker
3 dl havregryn
1 dl ljus glutenfri mjölmix
0,75 dl strösocker
100 gram smör/margarin

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Rabarber finns överallt ute i trädgårdarna just nu, så härligt! Man kan ju göra så otroligt mycket gott av rabarber, men en klassiker är såklart smulpaj. Jag gjorde en med rabarber och persika, så gott! Rabarber och hallon är också fantastiskt. Tar knappt någon tid och älskas av alla. Servera med vaniljsås, glass eller löst vispad grädde. 

Steg

1
Klar

Sätt ugnen på 225 grader.

2
Klar

Hacka rabarber och persika i bitar, ungefär en halv centimeter stora. Blanda med strösocker och ljus glutenfri mjölmix. Lägg i pajform. Låt stå under tiden du gör degen.

3
Klar

Jobba samman tärnat smör, havre, mjölmix och strösocker med fingrarna. Strö ut över frukten.

4
Klar

Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 min.

anni

Glutenfria chocolate chip cookies
föregående
Glutenfria chocolate chip cookies
Jordgubbs- och flädertiramisu
nästa
Glutenfri jordgubbs- och flädertiramisu
Glutenfria chocolate chip cookies
föregående
Glutenfria chocolate chip cookies
Jordgubbs- och flädertiramisu
nästa
Glutenfri jordgubbs- och flädertiramisu

Skriv Kommentar