Glutenfri lakritsboll

0 0
Glutenfri lakritsboll

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

100 gram smör/margarin
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
5 dl sockerkakssmulor
1 msk kallt kaffe
1,5 tsk lakritspulver (markatta)
2 msk kakao
1/4 tsk lakritspulver (markatta)

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Man kan nog säga att det här en  lakritsvariant av en glutenfri arraksboll. Perfekt om man har en sockerkaka som börjat torka lite och känns trist.

 

Steg

1
Klar

Arbeta samman rumsvarmt smör, florsocker, vaniljsocker, lakritspulver och kakao till en slät kräm.

2
Klar

Tillsätt kaffet och kaksmulorna. Blanda väl.

3
Klar

Blanda kakao och lakritspulver i en skål. Gör bollar av degen och rulla i lakritsblandningen.
Förvara i kylen.

anni

Glutenfria lakritsbiskvier med vit choklad
föregående
Glutenfria lakritsbiskvier med vit choklad
Glutenfria pepparkakor
nästa
Glutenfria pepparkakor
Glutenfria lakritsbiskvier med vit choklad
föregående
Glutenfria lakritsbiskvier med vit choklad
Glutenfria pepparkakor
nästa
Glutenfria pepparkakor

Skriv Kommentar