Glutenfri jordgubbs- och flädertiramisu

0 0
Glutenfri jordgubbs- och flädertiramisu

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

1 liter jordgubbar
4 msk flädersaftkoncentrat
3 dl vispgrädde
1 msk strösocker
1 citron (skalet)
4 äggulor
4 msk strösocker
500 gram mascarpone
1 pkt glutenfria digestivekex
4 msk flädersaftkoncentr
1 citron (saften)

Ingredienser

Instruktioner

Dela

En somrig, fräsch variant av den klassiska tiramisu. Passsar perfekt på sommaren alla fester eftersom den både är lätt att förbereda och såklart supersmarrig. 

Steg

1
Klar

Blanda jordgubbar och flädersaftkoncentrat, låt stå under tiden du blandar övriga delar.

2
Klar

Vispa grädde, 1 msk strösocker och rivet citronskal ganska hårt.

3
Klar

Vispa 4 msk strösocker, äggulor och mascarponeost i en annan bunke, så att de blir slätt.

4
Klar

Vänd ner grädden i mascarponeblandningen.

5
Klar

Smula kexen ganska grovt och blanda med flädersaftkoncentrat och citronsaft.

6
Klar

Varva mascarponekräm, jordgubbar och kex i glas. Avsluta med jordgubbar.

7
Klar

Låt stå i kylskåp i minst 1-2 timmar innan servering.

anni

Glutenfri smulpaj med rabarber och persika
föregående
Glutenfri smulpaj med rabarber och persika
Lyxig marängbakelse
nästa
Lyxiga marängbakelser med schweizisk maräng
Glutenfri smulpaj med rabarber och persika
föregående
Glutenfri smulpaj med rabarber och persika
Lyxig marängbakelse
nästa
Lyxiga marängbakelser med schweizisk maräng

Skriv Kommentar