Ingredients
-
4 dl rena havregryn
-
0,25 dl flytande honung
-
0,5 dl solrosolja
-
0,5 dl vatten
-
0,5 dl sötmandel
-
0,5 msk mald kanel
-
0,5 dl solrosfrön
-
0,5 dl pumpafrön
-
0,5 dl quinoa
-
1 dl ekologiska russin
-
0,5 dl hela linfrön
Directions
Att göra egen granola är fantastiskt gott, nyttigt och roligt eftersom man får den precis som man vill.
Så smarrigt till frukosten!
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 175 grader. |
2
Done
|
Hacka mandeln grovt. |
3
Done
|
Blanda havregryn, kanel, mandel, honung, olja och vatten. |
4
Done
|
Bred ut på en bakplåtsklädd plåt. |
5
Done
|
Grädda i mitten av ugnen i fem minuter. |
6
Done
|
Rör om. Strö över pumpafrön, quinoa och solroskärnor. |
7
Done
|
Låt svalna. |
8
Done
|
Blanda i linfrön och russin. |
9
Done
|
Förvara torrt och svalt. |