Glutenfri granola med puffad quinoa

0 0
Glutenfri granola med puffad quinoa

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

4 dl rena havregryn
0,25 dl flytande honung
0,5 dl solrosolja
0,5 dl vatten
0,5 dl sötmandel
0,5 msk mald kanel
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl pumpafrön
0,5 dl quinoa
1 dl ekologiska russin
0,5 dl hela linfrön

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Att göra egen granola är fantastiskt gott, nyttigt och roligt eftersom man får den precis som man vill. Så smarrigt till frukosten!

Steg

1
Klar

Sätt ugnen på 175 grader.

2
Klar

Hacka mandeln grovt.

3
Klar

Blanda havregryn, kanel, mandel, honung, olja och vatten.

4
Klar

Bred ut på en bakplåtsklädd plåt.

5
Klar

Grädda i mitten av ugnen i fem minuter.

6
Klar

Rör om. Strö över pumpafrön, quinoa och solroskärnor.
Grädda i ytterligare 10 min, rör om någon gång under tiden.

7
Klar

Låt svalna.

8
Klar

Blanda i linfrön och russin.

9
Klar

Förvara torrt och svalt.

anni

föregående
Glutenfri jordgubbstårta med flädermousse
Schweizisk maräng med mörk choklad
nästa
Stora schweiziska chokladmaränger
föregående
Glutenfri jordgubbstårta med flädermousse
Schweizisk maräng med mörk choklad
nästa
Stora schweiziska chokladmaränger

Skriv Kommentar