Fiskburgare (glutenfria)

0 0
Fiskburgare (glutenfria)

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
800 gram fiskfilé, tex torsk
0,5 dl grädde
2 ägg
2 dl glutenfritt ströbröd
1 dl sesamfrön
salt och svartpeppar

Ingredienser

Instruktioner

Dela

De här fiskburgarna är så goda! Mjuka inuti med krispig yta, går utmärkt att äta som lyxigare varianter på fiskpinnar eller att ha i hamburgaren. 

 

Steg

1
Klar

Tina fisken halvt och försök att pressa ut en del vatten.

2
Klar

Mixa fisken med äggen och grädden till en smet/färs. Den blir ganska lös. Krydda med salt och svartpeppar.

3
Klar

Blanda ströbröd och sesamfrön i en skål.
Forma små bollar av färsen mellan blöta händer. Lägg bollarna i ströbrödsblandningen, platta till så att det blir en biff, vänd sedan biffen så att den täcks av ströbrödet på båda sidor.
Stek i smör på medelhög värme.

anni

Glutenfri äppelkaka med kardemumma
föregående
Glutenfri äppelkaka med kardemumma
Glutenfria lussekatter
nästa
Glutenfria lussekatter
Glutenfri äppelkaka med kardemumma
föregående
Glutenfri äppelkaka med kardemumma
Glutenfria lussekatter
nästa
Glutenfria lussekatter

Skriv Kommentar