Fiskburgare (glutenfria)

0 0
Fiskburgare (glutenfria)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
800 gram fiskfilé, tex torsk
0,5 dl grädde
2 ägg
2 dl glutenfritt ströbröd
1 dl sesamfrön
salt och svartpeppar

Ingredients

Directions

Share

De här fiskburgarna är så goda! Mjuka inuti med krispig yta, går utmärkt att äta som lyxigare varianter på fiskpinnar eller att ha i hamburgaren. 

 

Steps

1
Done

Tina fisken halvt och försök att pressa ut en del vatten.

2
Done

Mixa fisken med äggen och grädden till en smet/färs. Den blir ganska lös. Krydda med salt och svartpeppar.

3
Done

Blanda ströbröd och sesamfrön i en skål.
Forma små bollar av färsen mellan blöta händer. Lägg bollarna i ströbrödsblandningen, platta till så att det blir en biff, vänd sedan biffen så att den täcks av ströbrödet på båda sidor.
Stek i smör på medelhög värme.

anni

Glutenfri äppelkaka med kardemumma
previous
Glutenfri äppelkaka med kardemumma
Glutenfria lussekatter
next
Glutenfria lussekatter
Glutenfri äppelkaka med kardemumma
previous
Glutenfri äppelkaka med kardemumma
Glutenfria lussekatter
next
Glutenfria lussekatter

Add Your Comment