• Hem
  • Choklad
  • Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows

Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows

0 0
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredients

200 gram mörk choklad
1 dl dragerade chokladägg
1 dl Minimarshmallows

Ingredients

Directions

Dela

Varför inte göra ett påskigt chokladbräck i fina påskfärger till helgen? Smarrigt och imponerande.

Steps

1
Done

Hacka de dragerade chokladäggen i ganska grova bitar.

2
Done

Temperera chokladen:
Hacka all chokladen fint. Värm upp hälften i mikro eller över vattenbad tills det är 42 grader.
Ta av från värmen om du använt vattenbad.
Lägg därefter i resten av chokladen. Rör till temperaturen sjunkit till 28 grader.

3
Done

Häll ut chokladen på bakplåtspapper.

4
Done

Strö de hackade chokladäggen och minimarshmallows över chokladen, låt stelna i rumstemperatur.
Bryt i lagom stora bitar.

anni

Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
previous
Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
Glutenfri påskbakelser
next
Glutenfria påskbakelser
Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
previous
Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
Glutenfri påskbakelser
next
Glutenfria påskbakelser

Skriv Kommentar