• Home
  • Choklad
  • Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows

Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows

0 0
Chokladbräck med påskgodis och minimarshmallows

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

200 gram mörk choklad
1 dl dragerade chokladägg
1 dl Minimarshmallows

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Varför inte göra ett påskigt chokladbräck i fina påskfärger till helgen? Smarrigt och imponerande.

Steg

1
Klar

Hacka de dragerade chokladäggen i ganska grova bitar.

2
Klar

Temperera chokladen:
Hacka all chokladen fint. Värm upp hälften i mikro eller över vattenbad tills det är 42 grader.
Lägg därefter i resten av chokladen. Rör till temperaturen sjunkit till 28 grader.

3
Klar

Häll ut chokladen på bakplåtspapper.

4
Klar

Strö de hackade chokladäggen och minimarshmallows över chokladen, låt stelna i rumstemperatur.
Bryt i lagom stora bitar.

anni

Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
föregående
Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
Glutenfri påskbakelser
nästa
Glutenfria påskbakelser
Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
föregående
Glutenfria påskmuffins med mascarponefrosting
Glutenfri påskbakelser
nästa
Glutenfria påskbakelser

Skriv Kommentar