Chiapudding med jordnötssmör, banan och blåbär

0 0
Chiapudding med jordnötssmör, banan och blåbär

Dela på dina sociala medier:

Eller kopiera och dela adressen nedan

Ingredienser

Adjust Servings:
4 msk chiafrön
4 dl mandelmjölk
0,5 tsk vaniljpulver
3 msk jordnötssmör
1 st banan
1 dl blåbär

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Ett riktigt superfrö, som blir en smarrig frukost eller ett gott mellanmål. Chiapudding är naturligt glutenfritt, och kan ju egentligen smaksättas hur som helst. Jordnötssmör och banan är en vinnande smakkombination, som håller dig mätt länge. Perfekt!

Steg

1
Klar

Blanda mandelmjölk, chiafrön och vaniljpulver i två portionsformar. Låt stå i kylskåp i minst 30 min, gärna över natten. Rör om en gång efter cirka 30 min.

2
Klar

Servera med jordnötssmör, skivad banan och färska eller frysta blåbär. Mums!

anni

Choklad- och valnötsglass
föregående
Hemmagjord choklad- och valnötsglass
Glutenfria wienerbröd med aprikosmarmelad
nästa
Glutenfria wienerbröd med färdig smördeg
Choklad- och valnötsglass
föregående
Hemmagjord choklad- och valnötsglass
Glutenfria wienerbröd med aprikosmarmelad
nästa
Glutenfria wienerbröd med färdig smördeg

Skriv Kommentar